Tycker ni att citrusfrukter ska skalas då en buss chaufför kör buss på vintertid och käkar den med passagerare utan videoinspelning?

Jag har varit med om en händelse för mer än ett år sen, då jag såg en chaufför äta en klementin under tiden han körde bussen, vilket gjorde mig nojjig på ishal vinterväg med tre andra brudar i bussen och inklusive att vi skulle köra bron till Vännäsby mellan Umeå & Vännäs då typ.

Jag fotograferade händelsen, jag misstänker att mitt bildbevis är förstört med mitt förstörda/borttappade minneskort till min för övrigt fortfarande stendöda systemkamera.

Mannen som körde bussen skalade alltså en klementin under bussfärden på vinterväg. Han körde in bussen i is kanterna, så jag tänkte ändå ''Undra om han tål klementiner? Undra om det var på grund av hans allergiska reaktion som denna vingliga obehagliga färd inträffade. ''

Så vad jag gjorde jag då? SKREV AV REGISTRERINGS SKYLTEN SÅ ATT HAN GICK UT OCH JIDDRADE MED MIG OM ATT ''DET FÅR DU INTE GÖRA'' joho tyckte jag och gick iväg bakom en annan passagerare, som inte verkade påverkad alls.

Ja gladeligen, lappen har jag inte hittat än.

MEN JAG HAR INTE SETT HONOM DESS.

JAG ÄR DÅ EN PEDANT SLARVER FÖRLÅT.